2
3
4
1

Knowlege

2

Natural Ingredients

3

KnowHow

4

Lots of Tests

Un concept de boilies la care lucrez de foarte mult timp dar in 2015 am reusit sa-l duc la forma finala. SUPERNATURAL nu este un boilies comercial, nu este gandit pentru pescuit viteza, lacuri suprapopulate si partide scurte!!!  SUPERNATURAL merita sa fie luat in calcul daca pescuiesti pe balti dificile cu densitate medie spre mica, cu crapi mari si precauti. Nu este recomandat in sesiuni mai scurte de 48 de ore!

SUPERNATURAL nu contine arome, indulcitori, coloranti, palatanti si alti aditivi sintetici, el este formulat doar pe extracte naturale rezultand astfel un boilies care nu se va “taia” niciodata si va emite continuu semnale de hrana catre chemoreceptorii crapului! … am pus si stiinta in el!

Lipsa in totalitate a aromelor, indulcitorilor si palatantiilor sintetici fac din SUPERNATURAL boiliesul ideal pentru pescarii care fac partide lungi pe lacuri dificile.

Mixul pe care este construit boiliesul SUPERNATURAL este un fishmeal foarte complex cu o valoare nutritiva ridicata, care se suprapune peste necesarul crapilor mari iar partea de atractie este realizata din Extract de Krill, Extract de GLM, Proteina Lichida de Peste, Ulei de Somon si Ulei de Ficat de Cod si pe langa toate aceste mai contine si aditivul natural ALL SEASONS care reprezinta un produs unic si inovator in industria nadelor pentru crap.

Apetitul scazut al crapilor primavara se datoreaza incapacitatii acestora de a prelua oxigenul din apa in incalzire. Pentru a contracara acest fenomen boiliesul  SUPERNATURAL contine aditivul natural ALL SEASONS care creste nivelul globulelor rosii din sange care sunt raspunzatoare de transportul oxigenului catre tesuturi.

De cate ori vi s-a intamplat ca in toiul verii, sa constatati ca pestele pur si simplu nu se hraneste timp de cateva zile? Motivul???….. stresul oxidativ a caror simptome sunt scaderea apetitului si scaderea imunitatii si apare datorita temperaturilor crescute si intensificarii proceselor metabolice. Pentru a inclina balanta in favoarea antioxidantilor boiliesul SUPERNATURAL contine aditivul natural ALL SEASONS care este foarte bogat in antioxidanti naturali.

De ce toamna, crapul se hraneste tot mai rar odata cu scaderea temperaturii? Scaderea ritmului de hranire a crapului, toamna, odata cu reducerea temperaturii se datoreaza solidificarii membranei celulare.

Fluiditatea membranei celulare este biologic foarte importanta deoarece influenteaza transportul apei, a gazelor si a altor nutrienti importanti! Fluiditatea membranei celulare depinde de tipul de fosfolipide care se gasesc in dublul strat lipidic al membranei si de temperatura apei.

Boiliesul   SUPERNATURAL contine aditivul natural ALL SEASONS care are in compozitie un tip de fosfolipide capabile sa creasca fluiditatea membranei celulare rezultand astfel mentinerea nevoii de a se hrani, a crapului, chiar si la temperaturi scazute!

SUPERNATURAL este produsul ideal pentru pacalirea celor mai suspiciosi crapi de pe cele mai “grele” lacuri! Gasiti cele mai bune locuri, prezentati montura cat mai corect iar boiliesul   SUPERNATURAL va va face cunostinta cu captura vietii!

CarpPlus dezvolta si inoveaza, nu fura si plagiaza!

In partidele voastre de pescuit, canalizati-va energiile spre localizarea crapilor, modul  de prezentare  a monturilor si alte aspecte, cat despre nada, puteti sa va puneti toata increderea in produsele Carp Plus, realizate de un profesionist in nutritie, pentru profesionisti in pescuit….. pentru  voi!

SHOP – Super Natural by CarpPlus