Boiliesurile Scopex&Coconut fac legea pe Balta Ferma de crap Diosig!

Boiliesurile Scopex&Coconut de la Carp Plus Baits se pare ca sunt in topul preferintelor crapilor de pe balta Ferma de carp Diosig, daca tinem cont de faptul că cele două echipe care le-au folosit (pescuind exclusiv la boilies) s-au clasat pe locurile I si III gerneral la a 7-a ediție a cupei baroului Cluj Napoca. https://www.carpplus.ro/product/scopexcoconut/
Echipa Mihai Baltaga si Gabor Ovidiu câștigă locul I la general de pe standul 7 pescuind exclusiv la boilies Scopex&Coconut.
Pescuind cu acelasi tip de boilies, echipa Pop Nelutu si Bogdan Negrescu se claseaza pe locul III general prinzand cea mai mare cantitate de pe balta, 530 kg, cu 200 kg peste locul 1 si 290 kg peste locul 2 si a 2-a cea mai mare medie de pe balta de pe standul 21. Avand in vedere ca cantitatea de nada a fost limitata la 45 kg am optat sa mergem doar pe boilies. Am nadit la punct fix cu spombul boiliesuri de 12 si 16 mm pe linia balizei iar din cobra am nadit boilies de 20. Am pescuit cu plumbi in line, forfac de 15 lb https://www.carpplus.ro/product/armabraid/ si carlige nr. 4 https://www.carpplus.ro/product/jungle-hook/ iar pe firul de par am atasat un boilies Scopex&coconut de 20 mm.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.