Suntem Campioni Regionali en-titre!

CRI 2018
Lotul de pescari ai Clubului de Pescuit Sportiv CARPWAY, participanti la Campionatul Regional Intercluburi, desfasurat la Sacosu Turcesc, in perioada 06-09.09.2018 au reusit sa urce cea mai inalta treapta a podiumului si s-au clasat pe locul I, obtinând titlul de Campioni Regionali, cu 5 puncte cumulate pe cele trei sectoare si o cantitate totala de peste de 2.029 KG.

Totodată, au câștigat și trofeul Captura Competitiei (18,850 kg) prin echipa: Bogdan Negrescu & Dan Lung, iar celelalte doua echipe: Stelian Badiu & Pop Ioan și Adrian Balint & Mezo Ovidiu, au câștigat sectoarele pe care au concurat.
Suportul tehnic a fost asigurat de managerul lotului, Dorin Moisa, care alaturi de Alex Pau, au contribuit la această merituoasă reusita.

Multumim companiei Carp Plus Baits S.R.L. pentru calitatea nadei pusă la dispoziție și pentru consilierea acordată în ce privește alegerea și folosirea ei. Gama de produse recomandate și dovedite a fi castigatoare pentru specificul acestui concurs si lacului pe care s-a desfașurat, a fost: “WINNING FORMULA”https://www.carpplus.ro/product-category/winning-formula/.

Trofeul obtinut ne onoreaza, dar in acelasi timp ne si obliga să promovăm in continuare pescuitul sportiv. In calitate de castigatori, conform traditiei, vom organiza CRI 2019, si lansam de pe acum, cluburilor de pescuit sportiv, invitatia de a participa la cea de-a V-a editie.

Felicitari, inca odata, intregului lot: Bogdan Negrescu, Dan Lung, Adrian Balint, Ovidiu Mezo, Stelian Badiu, Pop Ioan, Alexandru Pau, Dorin Moisa

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.